Home » Zo sterk als een paard

Zo sterk als een paard

Gepubliceerd op 20 april 2019 om 20:10

Wat een weer hadden we vandaag tijdens de eerste middag 'Zo sterk als een paard' met Boris & Broes. Niet te heet en niet te koud, het was geweldig weer om te rommelen en te klooien rondom stal.

Omdat Robert en ik het zelf zo graag doen, gunnen wij kinderen hetzelfde gevoel. Buiten zijn, klussen, mesten en natuurlijk genieten van Boris & Broes. En van onze honden Tib en Yuka, want die waren er ook bij.

Er waren drie meisjes en twee jongens te gast vandaag. Ons helpen tijdens de dagelijkse gedoetjes was de insteek. En dat hebben ze gedaan zeg! De paarden mooi schoon gepoetst en het huis van de geiten helemaal leeg geschept en gevuld met schoon  stro. 

En wie wilde, mocht natuurlijk even te paard. En dat wilden ze wel allemaal! Ervaren ruiters en kids die nog niet eerder op een paard hebben gezeten, Boris & Broes vinden alles prima. En wij vinden de kids wel dapper, want kleine pony's zijn onze paarden niet...best hoog als je er eenmaal op zit.

En met de warmte van vandaag was het ook even tijd voor een verkoelende badderbeurt. Boris & Broes konden dit wel waarderen. De paarden mochten nog even naar het land en daarna was het tijd om naar huis te gaan. Een heerlijk ontspannen en geslaagde dag!

Met speciale dank aan  Sandra en Maurice; de eigenaren van deze plek. Behalve dat ze elke dag voor ons klaarstaan, zijn er ook nog eens een bende vreemde kids welkom. Echt top!

IMG_0676-2.jpg
IMG_0676-2.jpg
IMG_0677.jpg
IMG_0677.jpg
IMG_0678.jpg
IMG_0678.jpg
IMG_0679.jpg
IMG_0679.jpg
IMG_0680.jpg
IMG_0680.jpg
IMG_0681.jpg
IMG_0681.jpg
IMG_0682.jpg
IMG_0682.jpg
IMG_0683.jpg
IMG_0683.jpg
IMG_0684.jpg
IMG_0684.jpg
IMG_0685.jpg
IMG_0685.jpg
IMG_0686.jpg
IMG_0686.jpg
IMG_0687.jpg
IMG_0687.jpg
Uitverkocht

Zo sterk als een paard

€ 15,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Zo sterk als een paard

€ 15,00

Op stal bij Boris & Broes is altijd iets te doen. Kinderen zijn van harte welkom om ons daarbij te helpen. Handig voor ons en heel gezond voor kinderen! Lichamelijke inspanning (meehelpen met klusjes op stal) en geestelijke ontspanning (lekker buiten en genieten van twee lieve paarden) kan zo mooi samen gaan.

Daar word je zo sterk als een paard van!

Activiteiten

We gaan lekker poetsen en tutten met Boris & Broes. Borstelen, leren hoeven uitkrabben, manen vlechten of misschien moet er een staart hoognodig worden gewassen.

Naast de verzorging van de paarden, nemen we de kinderen ook mee in andere activiteiten op stal. Kippen voeren, het hok van de geitjes in orde maken, kruiwagens met hooi vullen en waterbakken checken. 

En natuurlijk sluiten we af met een ritje op Boris of Broes. Omdat Boris en Broes grote paarden zijn, gaan we niet echt (leren) paardrijden. De kinderen mogen genieten van een ritje zonder inspanning. Terwijl Robert er naast loopt, mogen de kinderen zitten, zich vasthouden en genieten van het schommelen.

Zo raken ze op een heel ontspannen manier juist vertrouwd met de bewegingen. Een geweldige basis of een mooie aanvulling voor het echte leren paardrijden. 

We zorgen verder voor iets lekkers en een kleurboek. Ook krijgen alle kinderen nog een kleine verrassing mee. 

Max 5 kinderen per middag


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.