Zo sterk als een paard

Gepubliceerd op 20 april 2019 om 20:10

Wat een weer hadden we vandaag tijdens de eerste middag 'Zo sterk als een paard' met Boris & Broes. Niet te heet en niet te koud, het was geweldig weer om te rommelen en te klooien rondom stal.

Omdat Robert en ik het zelf zo graag doen, gunnen wij kinderen hetzelfde gevoel. Buiten zijn, klussen, mesten en natuurlijk genieten van Boris & Broes. En van onze honden Tib en Yuka, want die waren er ook bij.

Er waren drie meisjes en twee jongens te gast vandaag. Ons helpen tijdens de dagelijkse gedoetjes was de insteek. En dat hebben ze gedaan zeg! De paarden mooi schoon gepoetst en het huis van de geiten helemaal leeg geschept en gevuld met schoon  stro. 

En wie wilde, mocht natuurlijk even te paard. En dat wilden ze wel allemaal! Ervaren ruiters en kids die nog niet eerder op een paard hebben gezeten, Boris & Broes vinden alles prima. En wij vinden de kids wel dapper, want kleine pony's zijn onze paarden niet...best hoog als je er eenmaal op zit.

En met de warmte van vandaag was het ook even tijd voor een verkoelende badderbeurt. Boris & Broes konden dit wel waarderen. De paarden mochten nog even naar het land en daarna was het tijd om naar huis te gaan. Een heerlijk ontspannen en geslaagde dag!

Met speciale dank aan  Sandra en Maurice; de eigenaren van deze plek. Behalve dat ze elke dag voor ons klaarstaan, zijn er ook nog eens een bende vreemde kids welkom. Echt top!

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.