Logeren Bij Broes

Een bed en een lekker ontbijt nodig tijdens uw vakantie in Friesland? Vanaf mei 2021 kunt u logeren Bij Broes. Via de organisatie 'Vrienden op de fiets' kunt u bij ons één of twee kamers boeken. Met gebruik van kleine maar gezellige woonkamer, dakterras en luxe badkamer. En uw ontbijt wordt geregeld!

Niet alleen leden van Vrienden op de fiets kunnen boeken. De mogelijkheid om te logeren voor een klein budget in Friesland Bij Broes bieden wij ook graag aan iedereen die wij kennen en zin hebben in een uitje. Vrienden, familie, vrienden van vrienden en vrienden van familie. Wie weet wie er komt aanwaaien bij ons. 

Interesse? Bel met Robert (06-41023703) of stuur ons een mailtje met uw datum en wij zetten het direct in onze agenda! 

Bij Broes ligt direct aan de Zuiderzee fietsroute. Hoe handig is dat? Op een kwartiertje fietsen vanaf Lemmer en direct aan de oude Zeedijk. Ook uw fietsen zijn veilig bij ons. Overdekt en veilig afgesloten. En natuurlijk is er gelegenheid tot opladen. 

Wij hebben een slaapkamer met twee aparte bedden (die natuurlijk ook bij elkaar gezet kunnen worden) en ook een kamer met een tweepersoonsbed. Gasten van deze kamers kunnen gebruik maken van de woonkamer met dakterras. De woonkamer heeft een eettafel waar het ontbijt wordt geserveerd, een koelkast, een keukenblokje met koffie en thee voorzieningen, tv en twee comfortabele stoelen. Vanzelfsprekend is er een ruime badkamer met douche, bad en toilet beschikbaar. 
Het logeer gedeelte heeft trouwens een eigen opgang.

Verwacht bij ons geen high fashion-design kamers en een ontbijt met alleen maar streekproducten. Dat laten wij graag over aan de officiële Bed & Breakfast accommodaties. Bij ons vindt u gewone en gezellige kamers voor een klein budget. Is het lekker weer? Dan kunnen gasten gebruik maken van het dakterras en de voortuin. En als wij thuis zijn, drinken wij natuurlijk graag een drankje met onze gasten en zijn jullie welkom voor een kijkje bij onze dieren. 

Mensen met paarden kunnen ook bij ons op bezoek. Er zijn diverse mogelijkheden om buiten te rijden in de directie omgeving. Het Kuinrebos, de bossen van Gaasterland en iets verder ligt het Drents-Friese Wold. De paarden kunnen 's nachts binnen of buiten staan. Alle ins en outs over accommodatie, mogelijkheden en kosten zijn bespreekbaar met Robert. 

Ons tarief voor een nachtje Bij Broes is €25 per persoon per nacht. Dit is inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Zin om te komen? Laat het ons weten door via onderstaande knop ons een mailtje te sturen.  Liever bellen? Ook prima. Robert is bereikbaar op nummer 06-41023703

Wie weet tot ziens    Barbara & Robert


Al eens bij ons geweest? Laat anderen weten of je het hebt overleefd...:-)

Reactie plaatsen

Reacties

Lex en Guus
een jaar geleden

Na een dag op de fiets was het heerlijk bijkomen bij Barbara en Robert in Bantega. Hartelijke ontvangst, ruime en goede faciliteiten, privacy. Hun boerderij staat in een prachtig open landschap op maar twintig minuten fietsen van Lemmer. Aanrader!

Guus & Petra Brueren
een jaar geleden

Gastvrij zoals het hoort. Vriendelijke gastheer/dame. Uitleg over de boerderij, alle rust, fijn!

Tilly van Rossum
2 jaar geleden

Een heerlijk verblijf gehad bij Barbara en Rob.
Mooie kamer en heel fijn dat er een woonkamer bij is, waar je heerlijk kunt zitten.
Met alle dieren erbij is het feestje compleet.
Voor herhaling vatbaar.

Angelie
2 jaar geleden

Toppers zijn jullie.
Mooie kamers. Gastvrij en gezellig.
Bedankt.

Evelyne
2 jaar geleden

Prachtige locatie en geweldige gastvrouw. Zeer gastvrij en heel aardig. Plaatsje Lekker is vlakbij en heel mooi om te bezoeken!

Har
2 jaar geleden

Na een lange fietstocht twee nachten heerlijk geslapen bij zeer vriendelijke en vrolijke mensen. Wat een fijne omgeving. Doe ik zeker nog eens!