Wandelen (januari 2022, 1 jaar oud)

Vandaag de laatste (door mij georganiseerde) wandeling met de pups van Yuka. Nou ja...van puppy's is natuurlijk geen sprake meer. Afgelopen week zijn ze allemaal 1 jaar geworden en nu gaan ze als jonge hond door het leven. En wat was het gaaf om ze weer te zien! Lola, Rocky en Mylo waren van de partij. Zusje was ook van plan om aan te sluiten, maar helaas is daar op het laatste moment iets tussen gekomen. Maar evengoed hadden de honden genoeg te doen.

Waarschijnlijk herkenden Rocky en Lola elkaar nog van de vorige keer want die waren niet bij elkaar weg te slaan. Broer en zus zochten elkaar elke keer weer op. Mylo was vooral geïnteresseerd in zijn moeder, maar Yuka liet dit maar tot bepaalde hoogte toe. Even snuffelen mag best maar daarna moet je het maar zelf zoeken, was de boodschap. 

Maar wat een leuke, lieve en vooral sociale honden zijn het geworden. En een tikje eigenwijs, dat ook. Maar dat kunnen we ook koppelen aan slim. Als je het even niet in de gaten hebt, zijn ze je alweer een stapje voor en hebben ze voor elkaar gekregen wat in de kop zat. Mooi spul, die Aussies! 

Dag lieverds! Wie weet tot ziens maar maak er vooral iets moois van!