Klachten en retourneren en herroepingsrecht

Hier kunt u lezen hoe een klant een klacht kan insturen, of een product kan retourneren.
Om een klacht in te dienen kunt u de volgende stappen volgen:
1. Stuur een mail met de klacht naar het mail adres info@barbarawielders.nl
* Het formulier moet de volgende informatie bevatten: naam, e-mail-adres,telefoonnummer, productcode en beschrijving, aankoopdatum.
2. Retourneer het product
3. Verzending
*De retour-verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.

De regels conform de herroepingsrecht:
Instructie voor ontbinding / herroeping

Herroepingsrecht U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de aankoop-dag. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons Alles doet er toe via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Stuur terug naar het volgende adres:
Alles doet er toe
Bremstraat 2
2403EM
Alphen aan den Rijn


De meest recente versie van de algemene voorwaarden kunt u hier downloaden:+Ondersteuning > Algemene voorwaarden