Hoera, drie weken oud!


Een nieuwe fase: de deur is open (donderdag 7 juli)

Sinds gisteravond is mijn hart en huiskamer gevuld. Mijn zoon Toine en zijn vriendin Suus zijn een paar dagen in Friesland. En aangezien zij net zoveel van de dieren houden als ik, liggen we als dweilen op de vloer, knuffelen we ons een ongeluk en doen we een dansje in de wei. Bovendien heb ik handen extra en was het een koud kunstje om de puppy gemeente helemaal af te maken met het hekje. Want tot nu toe stond alleen de kist in de woonkamer. Maar nu er netjes een afscheiding is tussen houten planken en praktisch zeil, kan de deur  open en dat hebben we dan ook gelijk maar gedaan. Ook Yuka en Tib signaleren deze nieuwe fase en doen nieuwsgierig een stapje dichterbij. Beide zijn ervaren moeders en weten wel wat je aan moet met dat gepeupel. Tib parkeerde zichzelf in de mand zodat haar kleinkinderen best wel even aan haar buik mochten komen snuffelen. Yuka hield de buit nog net binnen, maar het scheelde niet veel of ze had haar maag inhoud middenin de kist gedropt. 'Puppy's willen toch altijd eten', moet Yuka gedacht hebben. Zo keutelen we wat aan op mijn vrije dag. Ik kan niet ontkennen dat het delen van liefde voor dieren met mijn kinderen een extra boost geeft. Dat lege nest gevoel, waar ze het altijd over hebben, voelt ook echt leeg en is nog niet gewend. Nooit gedacht dat ik dit zou bekennen, maar dat dweilen kan me niet lang genoeg duren. 


Lekker lui (vrijdag 8 juli)


Zondag 10 juli


Zwoele zomeravond diner (maandag 11 juli)

Cato kon het wel waarderen...het zachte zomer gevoel. En dus werd het buiten eten voor de kinders. Geschikte momenten moet je tenslotte pakken als ze zich voordoen. Voor een duo was dit geen probleem, maar de rest moest letterlijk de drempel over. Is uiteindelijk trouwens wel gelukt hoor. Nu snel de rest van de puppytuin afzetten, want met het warme weer op komst heb ik zo'n idee dat er wel vaker buiten getafeld gaat worden. 

Pup beschikbaar!

Wegens persoonlijke omstandigheden heeft een aanstaand baasje van één van deze pups zich jammer genoeg teruggetrokken. De mensen die op de lijst staan, zijn inmiddels benaderd. Mocht iemand nog geen bericht hebben gekregen, kun je mij dit laten weten? De lijst is namelijk een komen en gaan van geïnteresseerden en het kan zomaar zijn dat ik iemand over het hoofd heb gezien. Je kunt mij bereiken via onderstaande knop.