De zesde week

De eerste drie dagen van de zesde week zijn alweer nagenoeg voorbij. Geen nieuwe filmpjes en foto's op de website op maandag en dinsdag. Excuus daarvoor, maar het waren een paar enerverende dagen waarbij zowel Rob als ik ons een slag in de rondte hebben gewerkt, gereden en gezorgd. Maar gelukkig allemaal gelukt. We boffen wel met het heerlijk weer, want de pups kunnen veel stoeien in de tuin. Die ondertussen al eigen en bekend wordt. Want zie hier het filmpje van een slaapmomentje. Slapen doe je in een veilige omgeving en kennelijk behoort de puppytuin daar nu al toe. 

Morgen trouwens ook een stille  dag van het puppy front (sorry....) maar ik ga een dagje naar mijn moeder en Rob runt de boel hier. En hij is niet zo bekend met het werken met de website, dus ik vrees dat jullie tot vrijdag moeten wachten. 

Met een beetje geluk, kan ik zo nog wel wat beeld schieten en vanavond nog plaatsen. Hebben jullie een buffertje :-)

Toch nog gelukt om wat leuks te laten zien. Spontaan bezoek uit Bantega. De pups konden hun gelukt niet op. Kinderen betekent actie. Was dat ff leuk! 

Vijf puppy´s en twee meter kind (25 maart)

Tijdens de eerste twee nestjes van Tib woonden mijn beide kinderen Toine en Fenne nog thuis. Toine had de gewoonte om midden tussen de pups te gaan liggen en dan wel zien wat er gebeurt. En eigenlijk doet hij dat nog steeds. Gisteren heb ik hem opgepikt in Alphen a/d Rijn en sindsdien ligt, zit, hangt en staat hij bij de kleintjes. Die dit trouwens meer dan prima vinden. Sok trekken, broek klauteren en gezicht wassen. Nog even genieten van deze extra aandacht puppy's, want morgen is hij alweer weg...

Bezoek, bezoek en een heuse wandeling(zaterdag 26 maart)

Na het bezoek van Toine, gaan we nog even door met de extra gezelligheid. Gistermiddag is Nicky met haar twee honden aangekomen voor een weekendje pups knuffelen. Ze is geen onbekende van ons en ook haar honden zijn zogezegd aardig thuis in onze roedel. Haar oudste hond Soef is een volle broer van Yuka (Tib haar eerste nest) en haar jongste hond Cato is een pup uit Tib haar tweede nest. Druk weekendje dus voor oma, met drie van haar nakomelingen in de buurt. Voor Soef en Cato zijn vijf kleine hondjes geen dagelijkse kost en dus is het lang leve de puppyren. Zo kunnen ze veilig kennismaken met elkaar. Een hekje ertussen en je hebt er geen omkijken meer naar. Het enige nadeel is het aantal. Zo groot is ons huis nou ook weer niet en met de teller op vier is het aardig struikelen als je van de woonkamer naar de keuken wil oversteken. Maar gezellig is het!

Daarnaast kwamen aanstaande eigenaren Florine en Mark de pups voor het eerste bewonderen. En laten ze nou meer dan goedgekeurd zijn! Hieronder twee verschillende fotoalbums van alle activiteiten van vandaag. Daarna plaats ik nog wat filmpjes van de eerste wandeling in de grote boze buitenwereld. Hoewel boos...ik had meer stress (weg, sloot...) dan de pups, die het huppelen achter mama of oma aan vrij snel onder de knie hadden. Alles bij elkaar een enerverende dag. Nu nog een goede nachtrust voor mij en dan kan ik het eindeloos volhouden. Maar helaas zijn de nachten niet helemaal meer wat het is geweest. De pups worden al onrustig als ze moeten plassen en poepen en Yuka wil af en toe nog graag haar melk kwijt. En helemaal vanzelf gebeurt dit niet. Daar is badjas-Barrie toch echt nog even voor nodig. 

Nu moe...morgen weer een dag!

Zondag 27 maart