Bijna buitenspelen (dinsdag 15 maart)

Afgelopen zondag ben ik helaas positief getest op Corona en dus vijf dagen verplicht op eigen erf. Gelukkig heb ik er weinig last van en kan ik nog lekker rommelen met de pups. Gezien de lekkere dagen die op komst zijn, hebben Rob en ik de puppy-tuin weer in orde gemaakt. En vandaag kwam de zon al heel even koekeloeren dus de deur ging gelijk maar open. Niet dat ze als gekken naar buiten renden trouwens. Voetje voor voetje, veel snuffelen want het was nog heel spannend. 


Drempelvrees overwinnen (4,5 week oud)

Buitenspelen in beeld

Dan een lekker tukkie doen op schoot ❤️en klaar is de dag


Het speel-seizoen in geopend!

Er zijn momenten geweest dat ik deze winter heb gedacht dat het de rest van dit jaar grijs, druilerig en koud zou blijven. Maar dat zal waarschijnlijk meer aan mijn eigen gesteldheid hebben gelegen want je moet natuurlijk nooit stoppen met vertrouwen op de natuur. En jawel, deze dagen lijkt het zowaar voorjaar en keert mijn vertrouwen (en zin in de dag!) snel terug. 

Voor de pups betekent dit dat de deur regelmatig open kan zodat ze kunnen buitenspelen. Op al het beeld lijkt het misschien of ik ze de hele dag in de tuin heb, maar dat is niet zo. Het zijn meestal maar tien minuutjes ofzo. Dan zie je ze vanzelf weer terug hobbelen naar het veilige binnen. De een iets sneller dan de ander trouwens. 

Gisteren waren er aanstaande eigenaren op bezoek en wat heeft de bende van vijf zich goed gedragen. Lief en vrolijk hebben ze een potje charme de lucht in gegooid. En dus zijn ze goed gekeurd. Nu nog even afwachten welke pup het wordt...spannend!


Kindertijd (zaterdag 19 maart)

Kinderen zijn anders dan volwassenen en doen soms onverwachte en gekke dingen en precies dat wil je de pups al laten ervaren op jonge leeftijd. Niet te lang zodat de pups worden wakker gehouden, maar wel af en toe en met respect voor de slaap die pups nog nodig hebben. En dus ben ik blij met dit bezoek van vandaag. En wat waren de kinderen en de pups  relaxt en nieuwsgierig naar elkaar. Heel leuk om te zien en blij met met de ontspanning van beide partijen. Ik heb er van genoten! 


Hoera, een beetje jarig vandaag...5 weken oud!