Date

Gepubliceerd op 22 juli 2019 om 10:59

“Waarom niet eigenlijk?” Rob heeft de gewoonte om nogal nuchtere vragen te stellen als ik twijfel. “Tja, om zoveel. Druk, nieuwe baan, eng, geen puppy willen houden, hectisch. En zo kan ik nog wel even doorgaan.”, was mijn antwoord. “Maar werden we de vorige keer niet allemaal heel blij van een nest pups bij ons in de woonkamer?”, was de volgende vraag van mijn man. Voor hem is het leven niet snel te veel of te druk. Het leven moet je leven is zijn motto. ‘Euh…ja, dat wel. Heel blij zelfs, bedacht ik me direct.

En niet alleen ik. Ook mijn kinderen Toine, Fenne en zelfs mijn moeder kijken nog steeds terug op een enorm speciale tijd. Zes kleine bendeleden maken acht weken lang onderdeel uit van ons huishouden. En met dat speciale gevoel besluiten we me z’n allen dat we het nog een keer aangaan.

Op vrijdagmiddag 19 juli komt Prins bij ons op bezoek. De prachtige, lieve en bovendien gezonde Border Collie van Lisette en haar gezin. En wat een luxe, Prins woont bij ons in de wijk. Geen verre autotrip met een loopse Tib in de achterbak. Maar gewoon een middagje spelen, ravotten en klooien bij ons in de tuin om uiteindelijk letterlijk aan elkaar gekoppeld te zijn. Een geslaagde date!

En wat heerlijk dat we niet gelijk hoeven in te pakken en wegwezen. Tib en Prins hebben alle tijd voor een afterkusje en een dutje met elkaar. Zo lief. Nu maar hopen dat deze ene keer ook echt geslaagd is, want twee dagen later lukte het niet meer. De magie was verdwenen.
Er is dus een kans dat we rond 20 september weer een nest van Tib, onze Bordercollie krijgen. Gezellig bij ons in huis. Zodra het duidelijk is of Tib ook inderdaad drachtig is, volgt er meer informatie. Spannend…

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.