Misschien is het je opgevallen of misschien wel helemaal niet. Maar er is de laatste tijd minder op deze website gepost dan gebruikelijk. En dat heeft een reden. Ik ben druk geweest met allerlei leuke veranderingen. En aangezien ik mijzelf niet dwing om alle ballen tegelijk in de lucht te houden, stond activiteit op de website & de Facebookpagina van Kinderen leren paardrijden tijdelijk op een lager pitje.

Voor Kinderen leren paardrijden betekenen de veranderingen het volgende:

Tussen september en december 2019 zijn er geen cursusdagen beschikbaar. Dit komt omdat ik gevraagd ben een inspirerende (hoop ik 😊) KNHS-nascholing voor juryleden te ontwikkelen en te geven. Die staan inmiddels gepland door het hele land en zijn te vinden in de agenda van de KNHS. Inschrijven/aanmelden verloopt ook via de KNHS. Deze nascholingen gaan over communicatie met kinderen en ouders tijdens het jureren. En alles wat daarbij komt kijken zodra je werkt met kinderen, ouders en paarden. Een superleuke klus en kijk er dan ook naar uit. Wie weet kom ik volgers van deze pagina wel ergens in het land tegen. Zou leuk zijn!

Naast ‘Kinderen leren paardrijden’ werk ik nog altijd parttime op een basisschool. Dit is een bewuste keuze. Het werken met kinderen en ouders heb ik nodig om mijn werk voor Kinderen leren paardrijden goed te kunnen doen. Door het zweet op mijn rug nog regelmatig te voelen, herken ik de dagelijkse dynamische en soms ook ingewikkelde praktijk van instructeurs. Maar vanaf augustus verlaat ik mijn stekkie op de Basisschool en ga ik verder in het voortgezet onderwijs als docent ‘dier’. Een erg leuke ontwikkeling aangezien ik niets liever doe dan kinderen meenemen in de wereld van dieren, de verzorging en het gedrag. Hoe leuk om dit structureel te doen. Heel blij mee dus!

Vanaf januari 2020 heb ik weer ruimte en kunnen er weer cursusdagen gepland worden. Dus als je het interessant vindt (en ook handig…70 of 80 licentiepunten in de pocket) om een nascholing van Kinderen leren paardrijden bij de eigen locatie te organiseren, kun je contact opnemen. Meer informatie over de inhoud kun je vinden op deze website bij inhoud cursusdagen. Stuur een mailtje naar info@barbarawielders.nl of stuur een berichtje via het contactformulier, dan kunnen we alle mogelijkheden even bespreken.

Voor nu wens ik iedereen een heerlijke en ontspannen zomer!

Groet,
Barbara 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.